Cea mai performantă mașină a viitorului inventată de un Român

Adrian Roșca un român din satul Hreașca situat în județul Vaslui , a brevetat un sistem de propulsie revoluționar, pe bază de aer comprimat, care elimină sistemul bielă – manivelă, ambreiajul, cutia de viteze, planetarele și diferențialul folosite la vehiculele construite în prezent  și anulează astfel pierderile de energie și putere la care obligă aceste mecanisme, și a realizat un prototip de vehicul al viitorului botezat RosMar H.

„Este maşina viitorului pentru că va muta toată omenirea la un nivel uluitor. Deci va produce o revoluţie în lumea auto-moto. De fapt toate vehiculele aflate în mișcare : trenuri, maşini, tramvaie, motociclete, avioane, tiruri vor fi făcute după această invenție. Este cea mai performantă maşină a lumii şi cea mai ecologică”, susține inventatorul vasluian.

„Principiul de bază este prisma de blocare . Maşina asta se blochează la orice fel de suprafaţă. Că e verticală, că e orizontală, că e oblica, nu are importanţă. Ea se va bloca la aceeaşi suprafaţă şi va trece peste ea. Va urca pe munţi, va coborî de pe munţi, va urca la 90 de grade, va coborî la 90 de grade. Putem de exemplu să facem o jucărie după ea, pe care copiii să o pună jos pe pardoseală să urce pe pereţi, să meargă pe tavan şi să coboare pe pereţi”, explică Adrian Roșca.

„Maşina creată de mine va atinge viteza de câteva mii de kilometri la oră pe autostradă, ceea ce înseamnă că va ajunge practic instantaneu la destinaţie. Dacă ar fi să începem de astăzi să producem acest autovehicul, într-un an acesta ar putea ieşi pe autostradă, unde ar atinge lejer 2.000-3.000 de kilometri la oră. În acelaşi timp, autovehiculul va bate la fel de uşor şi şenilatele, care reprezintă acum supremul în off-road. De fapt, vorbim de aceeaşi maşină, dar care va reuşi să fie prima şi la viteză, şi pe teren accidentat, datorită metodei de deplasare“, a detaliat inventatorul.

„Se elimină practic ceea ce eu numesc volante inutile la autoturism. Roata la maşină va fi exact ca cea de la roabă. Ea va avea doar rol de sprijin al maşinii. Vorbesc de roți nemotoare. Roţile motoare sunt lente, sunt condiţionate. Dacă ai o maşină care dezvoltă 1.000 de cai putere, în cazul în care ai polei pe jos au noroi, sistemul îţi spune la un moment dat că nu mai vrea să meargă pentru că el transformă totul în energie circulară, nu liniară, aşa cum o crează pistonul în cilindru. De aceea se blochează roţile sau anumite obstacole le împiedică să se deplaseze mai departe“, a mai adăugat acesta.

„Americanii mi-au spus în 2019 că maşina la gata va costa 250.000 de dolari. Dar gândiţi-vă că sunt tipuri sau prototipuri acum la Ferrari care costa 5 milioane de dolari. A mea, maşina asta pusă pe stradă, va costa 250.000 de dolari. 130.000 va costa proiectarea şi diferenţa, materialele”, a mai spus Adrian Roșca.

Centrul de Inventicã fondat de Adrian Rosca alãturi de echipa sa este deja la finalizarea unor teste și a formalitãtilor, iar inventia RosMarH tocmai a fost prezentatã unui milionar român.

Proiectul RosMar H, dezvoltat și bazat pe noua metodã de deplasare brevetatã în octombrie 2020, va crea o revolutie în domeniul auto-moto. Americanii spun simplu: „Dacã masina ta cîstigã duminica asta cursa, luni o vei vinde!”.

Datoritã noii metode de deplasare, aceastã masinã româneascã va detrona campionul campionilor din domeniul auto, adicã dragsterul american alimentat cu metanol. Acest dragster de 11000 CP si 11000 Nm atinge 100 de kilometri pe orã în 0,4 secunde, pe asfalt. Nimeni de pe Pãmânt nu se poate apropia de performantele acestui dragster suprem.

Masina cu aer comprimat RosMar Hreasca, datoritã faptului cã nu are roti motrice, va învinge acest dragster, ridicând toatã lumea auto-moto la un nivel uluitor. În acelasi timp, masina RosMar Hreasca va fi si cea mai performantã în teren greu, depãsind orice obstacol apãrut în cale.

Masina aceasta româneascã va deveni cea mai ecologicã masinã de pe Pãmânt. Ea va lãsa aer curat, perfect respirabil, în marile orase poluate ale lumii. Masina RosMar Hreasca este, de fapt, un inertogenerator, adicã un dispozitiv care genereazã Forte G. Dupã cum se stie, aceste Forte G, produse convenabil, vor introduce efecte suplimentare asupra spatiu-timpului.

Inventatorul Adrian Rosca a bãtut palma zilele trecute cu un puternic milionar român, care s-a arãtat extrem de interesat de proiect. Dupã cum a declarat întotdeauna, Adrian Rosca intentioneazã ca o parte din productia masinii RosMar H sã se desfãsoare la Bârlad.

Omul de afaceri, deja îndrãgostit de Moldova, va veni în zona noastrã, unde sperã cã va gãsi oportunitãti de investitii. Nu e un secret faptul cã Adrian Rosca este în atentia mai multor milionari care, în conditii convenabile, si-au declarat intentia de a investi la Bârlad. Aceste initiative se adaugã altor proiecte de dezvoltare și transformare a Bârladului concepute ca și ghid , de echipa RosMar, proiecte care ar trebui începute imediat.

Oportunitãtile de finantare a proiectului RosMar rãmân deschise si altor investitori; grupul de initiativã preconizeazã cresteri uluitoare ale valorii actiunilor RosMar H. Inventatorul Adrian Rosca si echipa sa acordã în continuare celor interesati sansa de a se alãtura proiectului.

Articole recomandate